Omat koirat

Onnin tarina ja pentukuulumisia

Sain tekstiviestin, jossa ystäväni kysyi, tiedänkö yhtään narttua, jonka alle mahtuisi yksi pentu. Norjanharmaa narttu oli jouduttu keisarileikkamaan ja vain yksi pentu selviytyi. Pentu oli viikon käsisyötöllä ja emä yritti sitä hoitaa, mutta maito ei laskeutunut.

Vastasin, että koitetaan tänne Ässä alle sitä. Niin Onni tuli torstaiaamuna aika väsyneenä ja velttona Ässän laatikkoon. Se on melkein viikon nuorempi kuin Ässän pennut, mutta lähes samankokoinen. Onni tissitteli siinä pitkin päivää hiukkasen kerrallaan ja illalla alkoi olla jo aika virkeä. Tosin se ei oikein vielä osannut taistella itseään tissille, kun tähän saakka oli ollut ainoana ja vielä käsisyötöllä. Ässä ruokki sitä vähän väliä erikseen. Ässä hieman katseli sitä oudoksuen, mutta antoi sen imeä ja piti sen puhtaana. Seuraavan aamuna Onni oli selvästi pirteämpi ja painokin oli jo lähtenyt hieman nousuun. Perjantai-iltaan mennessä se oli jo kuin yksi pennuista ja heti terävänä, kun ”äiti” tuli laatikkoon. Lauantaiaamuna paino oli lähtenyt selvään nousuun. Nyt jäämme katsomaan, kääntyykö Onnin huono onni parempaan! Nyt ainakin näyttää hyvältä!

DSC_0108

DSC_0109

Omat pennut voivat hyvin ja kasvavat vauhdilla. Ässän lapset täyttivät torstaina kaksi viikkoa ja Nessun pennut tänään viikon.

Tässä Nessu kera G-pentueen

DSC_0080

Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s