Uncategorized

Terveys- ja näyttelytuloksia

Mukavia uutisia terveystarkastusrintamalta, eli Handskes Claudius The King on käynyt luustokuvilla hienoilla tuloksilla, lonkat AA, kyynärpäät 00 ja polvet 00. Kiitos Sarianna, että käytit poikaa tarkeissa!

Näyttelyrintamalla on tapahtunut niin ulkomailla kuin Suomessakin. Maailmanmatkaaja Emma (Handskes Lyckliga Lillan) on taas käväissyt ulkomailla, tällä kertaa Venäjällä, saaden SERTin ja CACIBin ollen ROP ja hienosti vielä RYP-5. Nyt Emmalla on kasassa SERTit (ja CACIBit) Venäjältä, Valko-Venäjältä ja Ukrainasta. Onnittelut Tarjalle ja Emmalle!

Suomessa on kehässä ihan ekaa kertaa pyörähtänyt Emman sisko Siiri (Handskes Lovande Lina). Tuurin kr-näyttelyssä 10.6. tuomarina toimi Esa Ruotsalainen ja Siirin tulos SERT ja VSP! Onnea Suvi ja Siiri. Tässä Suvin ottama kuva Siiristä

Täällä vietetään viimeisiä hetkiä 17 pennun pentulauman kanssa. Aika hulinaa on ollut, mutta nyt on sisäsiisteysoppi mennyt jo hyvin perille ja aamuisin siivottavaa on melko vähän. Pennut ovat oppineet tarpeillaan käymisen pihalla jo aika hyvin. Joka päiväksi on yritetty keksiä uusia virikkeitä, jotta pennut ehtisivät tottua monenmoiseen menoon. Mielestäni parasta aikaa pentujen kanssa tämä 7 viikon jälkeinen aika, kun näkee huiman kehityksen oppimisessa ja äitien oppien perillemenosta. Vielä muutaman kerran päivässä tissitelläänkin ja emät ovat edelleen mielellään pentujen seurassa, vaikka ikää on ihan kohta 9 viikkoa.

Jätä kommentti