Kasvatit · Omat koirat

Harjavallan näyttely

Pääsiäislauantaina käväisitiin Pipan (Dagges Hedvig) kanssa Harjavallan näyttelyssä. Tuomarina toimi Jukka Kuusisto, jonka kehässä en olekaan aiemmin göötin kanssa ollut. Käsitteli koiria mukavasti ja aikataulutkin pysyivät kohdillaan.
Olin jo edellisenä päivänä päättänyt etten lähde näyttelyyn, mutta Marja sai aamulla sen verran puhelimitse potkittua mua, että päätettiin kuitenkin lähteä. Ja hyvä niin, sillä Pipsutin ”pyyhkäisi pöydän tyhjäksi” eli kotiintuomisina Harjavallasta tuli uusi Suomen Muotovalio. Tulos siis AVO ERI 1, SA, SERT, ROP ja FI MVA 🙂 Eikä siellä ihan yksin tarvinnut kehässä juoksennella, sillä avoimessa luokassa oli viisi narttua, joista neljä sai SA:n. Tässä tuomarin arvio: ”Kauniisti esiintyvä, vankkaluustoinen narttu. Hyvä pää, hieman pehmeä selkä. Hyvä rintakehä. Hyvin kulmautuneet, hyväasentoiset raajat. Liikkuu hyvin. Miellyttävä luonne”

Samaisessa näyttelyssä oli myös Sisu (H.Kapten Komet) NUO EH, Hubbe (H. Hurtiga Hubert) AVO EH sekä Kaneli (H. Kajsa Kanel) NUO ERI 1. Pari Handskes Bror Björnin jälkeläisitäkin oli eli Kuukiven Teräksen Varjo PU-2,vara-SERT ja Kuukiven Metallisydän PN-3.
Kiitokset Marja, Susanna, Mari ja Kristiina seurasta! Kamerakin olis ollut kiva juttu, mutta eihän meillä kellään ollut mukana. Kehästä kyllä kuvia otettiin, mutta epäilen, ettei Pipa ole osunut linssiin. Koitetaan tässä jonakin päivänä saada otettua pokaalikuva

Tässä perjantaina otettu kuva Hubbesta, jonka kanssa käytiin tapaamassa tulevaa morsianta. Kuva: Sari Pitkänen

3 vastausta artikkeliin “Harjavallan näyttely

  1. No tulihan tänne päivitystä ;)Aivan mielettömästi onnea Pipan valioitumisesta! Joillekki riittää vaan muutama näyttely ja kaikki on kasassa ;O Tää on yksi niistä sun monista!

Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s